De collectie van Varier, waarvan meubelatelierrenéhermanns# officieel dealer is, bestaat uit stoelen voor thuis en voor op het werk. Ze nodigen uit om te bewegen en te variëren. Dankzij het design houdt de ruggengraat zijn natuurlijke kromming en wordt de rug ontlast. De voortdurende natuurlijke beweging versterkt de spieren en voorkomt spanningen in de rug, nek en schouders. Kom gerust eens langs om de Varier-modellen te bekijken en te ervaren!

Varier I ergonomische stoelen van hoge kwaliteit

Varier is een in Oslo (Noorwegen) gevestigd meubelbedrijf. Varier ontwerpt en produceert ergonomische stoelen van hoge kwaliteit, die mensen stimuleren om te bewegen terwijl ze zitten. De producten zijn al sinds 1979 toonaangevend in hun klasse. Ze laten creativiteit groeien, thuis en op het werk, en dat over de hele wereld.

Bij Varier geloven ze dat we gezonder en duurzamer kunnen leven door in balans te blijven. De veelzijdige collectie stoelen weerspiegelt hun focus op mensgericht design als leidraad voor de vorm. Deze werkwijze komt ook tot uiting in het gebruik van kleuren, texturen, materialen en vormen.